Corporate Communicatie

CorpTV produceert video voor interne en externe communicatie, zoals, bedrijfsfilms, interviews en videoboodschappen. Voor een overzicht van actuele videoproducties zie onze portfolio. Bekijk ook de CorpTV showreel.

Animaties

Veel video wordt verrijkt met informatie in beeld – infographics en animaties. Het helpt de boodschap simpel en helder over te brengen. Zeker wanneer er veel informatie moet worden gecommuniceerd. Zo wordt de aantrekkelijkheid en de effectiviteit van uw video vergroot.

Videoplayer

Video van begin tot eind uitkijken gebeurt steeds minder. De spanningsboog van kijkers is kort. Onze interactieve videoplayer geeft de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit de relevante informatie in de video. Daarnaast kan een call to action worden ingebouwd zodat direct online kan worden gereageerd. Ook kan een transcript worden toegevoegd. De informatie uit de video is dan ook op papier beschikbaar.

Publicatie online video

Publicatie online video

CorpTV kan de publicatie en verspreiding van de video verzorgen. Hiervoor beschikken we over een eigen publicatieplatform. U hoeft de video dan niet zelf op uw website te hosten en krijgt simpelweg een link of een embed code. Zo wordt online plaatsen op uw website heel eenvoudig. 

Kijkcijfers en kijkgedrag

Kijkcijfers en kijkgedrag

Video’s die via ons platform worden gepubliceerd kunnen we voorzien van kijkcijferstatistieken. U kunt dan zien hoeveel kijkers er zijn, hoe vaak de video wordt bekeken en op welke locatie (steden en landen). Ook meten we het kijkgedrag (attention span), zodat u ziet in hoeverre de video wordt uitgekeken.  We kunnen ook kwalitatief onderzoek onder kijkers verrichten, zodat u inhoudelijke feedback krijgt. 

Videopersbericht

Met een videopersbericht verstuurt u uw video rechtstreeks naar relevante media. Redacties ontvangen de video in een email en kunnen deze met een paar clicks publiceren. Als aanvulling op het reguliere persbericht kunnen we ook media quotes produceren (korte statements voor mediagebruik). We leveren vervolgens een rapport waarin zichtbaar wordt welke media het videopersbericht hebben gebruikt.

Autocue

Voor het snel opnemen van een videoboodschap maken we gebruik van een teleprompter of autocue– zoals ook gebruikt door nieuwslezers. Hiermee wordt de tekst zichtbaar voor de cameralens en kan deze makkelijk worden gepresenteerd. U houdt zo oogcontact met uw publiek en hoeft dus niets uit het hoofd te leren. Een zorg minder.