Intermediair

Het maken van een videoproductie is een arbeidsintensief proces. Zeker als het niet uw core business is. Er zijn veel zaken die u moet uitzoeken. Met welk videoproductiebedrijf ga ik in zee? Hoe weet ik of zij de juiste partij zijn? Hoe zorg ik voor een goede briefing? Hoe weet ik of de offerte marktconform is? Allemaal vragen die niet tot uw dagelijks werk behoren. Waarom zou u dat niet uitbesteden aan een professionele partij die alles overneemt, van productie tot facturatie.

Tussenpersoon

CorpTV kan optreden als intermediair. De tussenpersoon die zelf niet betrokken is bij het productieproces, maar wel verstand van zaken heeft. Kortom de tussenpersoon die u al het werk uit handen neemt, voor u de keuzes maakt en de filmmakers kiest die het beste bij u passen. Zo krijgt u de videoproductie die u voor ogen heeft, maar zonder het energieverslindende proces. Niet de rompslomp wel de controle. U blijft de beslisser.

Netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van producenten, filmmakers, cameramensen, editors, regisseurs, producers, animatiespecialisten, presentatoren en verslaggevers. Voor elke filmproductie maken wij de keuze uit de beste specialisten, passend bij de specifieke vereisten voor uw productie. Onafhankelijk en transparant.

Archivering en opslag

Wij kunnen daarnaast uw videproducties opslaan, beheren en archiveren. Mediamanagement noemen we dat. Uw kostbare videomateriaal wordt op twee locaties opgeslagen, zodat u verzekerd bent van veilige opslag. Er is altijd een reserve.

Second opinion

Vindt u het lastig om offertes voor videoproducties te beoordelen? CorpTV is uw sparring partner. Met een goede kennis van de wereld van tv-en videoproductie kunnen wij offertes beoordelen en helpen bij het maken van een afgewogen keuze. Als deskundige buitenstaander (we zijn niet zelf de producent) kunnen we een onafhankelijk oordeel geven over de prijsstelling, de kwaliteit van de aangeboden dienstverlening en de professionaliteit van de producent. Het kan u veel tijd en geld besparen en behoeden voor verkeerde keuzes.